Fizetőeszköz

HelloPay Fesztiválkártya használata

A rendezvény készpénzmentes fesztivál, melynek értelmében készpénz használatasemmilyen esetben sem megengedett.

 

A kártya kiváltása:

A Látogatók a fogyasztásaikat, HelloPay® kártyával és egy érintéses bankkártyával tudják kiegyenlíteni. A HelloPay kártyát az egyes feltöltőpontokon 500 Ft letéti díj ellenében van lehetőségük átvenni. A letéti díj összege az első feltöltésből kerül levonásra. A kártya egyenlege a rendezvény helyszínén, a rendezvény nyitvatartási ideje alatt, a megjelölt pont(ok)on váltható vissza.
Bankkártyás feltöltés esetén a feltöltési díj 2 %.


FIGYELJETEK A FIZETÉSNÉL!
A HelloPay alapbeállítása a 10%-os borravaló, de módosíthatjátok le és felfelé!

 

Visszaváltás:

A fesztiválon vasárnap 24 óráig tudjátok visszaváltani a HelloPay kártyát! Érdemes ezt az opciót választani. 

Annak a felhasználónak, aki a rendezvény ideje alatt kártyáját nem váltotta vissza, lehetősége van, hogy egyenlegét a kártya utolsó tranzakciójának napját követő 180 napon belül visszaváltsa a HelloPay Visszaváltó pontban (1051 Budapest, Vörösmarty tér 5. h-v: 8-20) , vagy a rendezvényt követően a HelloPay® elfogadóhelyek bármelyikén levásárolja. A rendezvény zárását követően a kártya visszaváltására azonban már nincsen lehetősége, részére az 500.- Ft kártyahasználati díj nem jár vissza, de a kártyát az egyéb elfogadóhelyeken tudja tovább használni.

Az a felhasználó, aki kártyáját a rendezvényen regisztrálta, a kártya használati díját az adott rendezvényen a feltöltőpontokon visszaváltani már szintén nem tudja. A rendezvényen regisztrált kártyák egyenlegének visszaváltására azonban továbbra is lehetősége van a felhasználónak az adott rendezvény pontjain, valamint 180 napon belül a HelloPay Visszaváltó pontban. Az a felhasználó, aki a rendezvényen a kártyát nem regisztrálja, annak egyenlegét a rendezvény végéig visszaválthatja, és ha a kártyát sérülésmentesen visszaadja, akkor részére az 500.- Ft visszajár.

 

Kártya elvesztése esetén:

Ha a felhasználó elveszíti a kártyáját, vagy az olyan módon megrongálódik, hogy nem tudja tovább használni, lehetősége van új kártyát igényelnie. Az új kártya az 500.- Ft- os kártyahasználati díj ellenében igényelhető. Amennyiben a felhasználó nem regisztrált, a régi kártyáját letiltani nem lehet. Az új kártyához tartozó egyenlegre a régi kártya egyenlege csak és kizárólag abban az esetben átvihető, ha régi kártyát regisztrálták a www.hellopay.hu weboldalon, és letiltották. A letiltott kártyán, a letiltás pillanatát követően, megmaradt egyenleget lehet az új kártyára átvinni.

Az egyenlegátvezetés a HelloPay Visszaváltó ponton történik. Az egyenleg átvezetésekor az átvezetést kérő felhasználó személyazonosságának igazolására köteles (személyi igazolvány, útlevél felmutatásával) és hozzájárul ahhoz, hogy személyi adatait (név, lakcím, személyi igazolvány-, vagy útlevélszám, telefonszám) rögzítsék. Az így felvett adatok feldolgozására nem kerül sor, azok kezelése a vonatkozó törvényi szabályozásoknak megfelelően történik.

 

Megrongálódott kártya:

Megrongálódott kártya esetén a régi, sérült kártya bemutatása is szükséges az új kártya igényléséhez.

Partnereink